- همه چیز درمورد کاشت مژه طبیعی و اکستنشن مژه مصنوعی
کاشت مژه و اکستشن عنوانی است که این روزها بسیار میبینید و درموردش میشنوید پس برای آنکه به روز باشید و اگر قصد داشتن مژههای زیبا و پر پشتی دارید بدون تردید اقدام کنید با این بخش همراه شوید. همانطور که گفته شد یکی از جدید ترین ترفندها در افزایش زیبایی چشمها، اکستنشن مژه است.
البته بسیاری از افراد اکستنشن را با کاشت مژه اشتباه میگیرند در صورتی که این دو با هم کاملا متفاوت هستند در ادامه با هر دوی آنها آشنا میشوید. یکی از روشهای نوین زیبایی چشمها و افزایش مژه کاشت است که به روش طبیعی دائم و موقت انجام میشود ، اگر شما هم برای انتخاب حساسیت خاصی دارید پس از سیر تا پیاز اکستشن را در این بخش بخوانید.
انواع کاشت مژه
دو نوع کاشت داریم؛ کاشت دائم و کاتشت موقت.
کاشت مژه دائمی روشی است که برای افزایش تراکم یا پرپشت کردن مژهها در افرادی که مژههای کمی دارند و یا بر اثر بیماری و سوختگی مژههای خود را از دست دادهاند به کار میرود.
عمل کاشت مژه باید توسط متخصصان زیبایی انجام گیرد که تبحر ویژهای برای انجام این عمل دارند زیرا این عمل نیز مانند عملهای دیگر دارای عوارضی میباشد و یک عمل اشتباه موجب آسیب به مژگان طبیعی میشود. متخصص زیبایی باید منطقهای را انتخاب کند که نزدیکترین جنس مو به مژهها را دارد و با ایجاد برشهای ظریف ردی از این جراحی به جای نگذارد تا به زیبایی موهای بیمار لطمهای وارد نشود .
روش کاشت و پیوند مژه طبیعی:
در نگاه اول کاشت مژه بسیار آسان به نظر میرسد و فرد تنها میپندارد متخصص یک مو از سر او را بر می دارد و به پلک چشم او پیوند می زند اما فرآیند کاشت مژه طبیعی به این راحتی ها نیست و جراح باید حدود 50 مو برای هر چشم از فولیکول های مو پوست سربا برش های کوچکی برداشت کند وسپس با ایجاد برش در پلک بالا و پایین در نواحی مخصوصی از پلک این موها را پیوند بزند. سپس متخصص زیبایی با زدن بخیه موهای پیوندی را محکم می کند.
متخصص کاشت مژه را کمتر از دو ساعت و با بیحسی موضعی انجام میدهد. در این فرآیند می تواند حدود 24 تا 40 مژه بکارد . در کاشت مژه طبیعی فرد احساس درد، کبودی و ورم دارد اما این علائم پس از یک هفته با مصرف داروهای ضد درد و استراحت بهبود مییابد. مژههای کاشته شده رشد طبیعی دارند و باید بعد از گذشت 6 تا 12 ماه کوتاه شوند تا اندازه شان متناسب شود.
هزینه و قیمت کاشت مژه دائمی
هزینه و قیمت کاشت مژه بستگی به وضعیت مژههای شما، تعداد مژه کاشته شده و متخصصی که میخواهد این کار را برای شما انجام دهد دارد.
کاشت مژه طبیعی با روش میکروسرجری
با روش میکروسرجری پیشرفته می توان کاشت مژه دائمی را تجربه کرد. در این روش میتوان طول مژهها را تعیین کند. کاشت مژه تحت بیحسی موضعی و در حالی انجام می شود که فرد هشیار است، در این روش کاشت مژه بین یک تا سه ساعت طول میکشد.
میکروسرجری چطور انجام می شود؟
متخصصان تحت بیحسی نوار از پوست سرجدا می کنند (میکروگرافت ) و سپس فولیکولهای برداشت شده را به صورت تکی به مژهها پیوند میزنند. موها را به صورت یکی یکی بعد از تزریق بیحسی و محافظت از پلک چشم با یک پوشش به پلک پیوند میزنند.
کاشت موقت مژهها یا همان اکستنشن با مژه مصنوعی :
در روش اکستشن مژه، مژههای مصنوعی مجزا به صورت یکی یکی با استفاده از چسب روشن یا مشکی طبیعی با دوام مخصوصی به مژههای طبیعی شما وصل میشوند.در کاشت موقت مژهها یک هفته دوام میآورند. این نوع کاشت به دلیل چسبی که استفاده میشود، ماندگاری کمتری دارد.
معمولا برای هر چشم می توان از 40 تا 60 مژه استفاده کرد.جنس مژههای مخصوص اکستنشن میتواند از موی انسان، موی سمور، موی اسب، فیبرهای مصنوعی یا ابریشم باشد. استفاده از موی حیوانات برای این کار توصیه نمیشود زیرا ما نمی توانیم از پاکیزه و استریل بودن آن اطمینان حاصل کنیم. علاوه براین مژههای تولید شده از موی حیوانات احتمال حساسیت را بالا می برند.
ماندگاری کاشت مژه در روش اکستنشن مژه چقدر است؟
کسانی که تصمیم دارند کاشت مژه را انجام دهند باید بدانند این مژه های مصنوعی معمولا بین دو تا چهار هفته و اگر خیلی مورد مراقبت باشند تا شش هفته ماندگاری خواهند داشت.
با کاشت و اکستشن ، مژه های طبیعی می ریزند؟
کاشت مژه باعث از دست دادن مژه های طبیعی نمی شود. این روند عوارض و خطر خاصی به همراه ندارد اما باید خیلی مراقب بود و مهم تر آنکه بعد از انجام کاشت مژه، چشم فرد نباید تا 24 ساعت با آب در تماس باشد تا مژه ها به خوبی بچسبند و روی چشم ها ماندگار شوند.
روش برداشتن مژه های کاشته شده در روش اکستشن چگونه است؟
هر چسب مخصوص به مژه یک محلول پاک کننده (Remover) دارد. اگر شخصی بعد از کاشت مژه تصمیم بگیرد آنها را بردارد بهتر است به کارشناسی که کاشت مژه را برایش انجام داده، مراجعه کند تا به وسیله پاک کننده مخصوص، مژه ها را بردارد.
کاشت مژه برای چه کسانی مناسب نیست؟
کاشت مژه را همه افراد به غیر از کسانی که مشکلات چشمی دارند، می توانند انجام دهند ولی اصلی ترین مسئله در انجام این روش زیبایی پرطرفدار امروزی مراجعه به پزشک متخصص و یا مرکز آرایشی معتبر است که درصد عوارض و خطرات را به حداقل می رساند.
راهکارهای اساسی برای مراقبت از مژه های پیوندی بعد از کاشت مژه
- مژه های پیوندی را که به صورت دائمی در حال رشد هستند را ماهی یکبار کوتاه کنید.
- برای طبیعی تر شدن ظاهر مژه های کاشته شده باید آن ها را کوتاه ، فر و سایه زد.
- اگر کاشت مژه انجام داده اید ،از مالش چشم ها خودداری کنید.
- برای حالت دهی به مژه ها بعد از حمام سشواررا روی درجه کم بگذارید و با فاصله 20 سانتی مترزیر مژهایتان بگیرید و با دست به آن حالت دهید.
- اگر درجه سشوار زیاد باشد چسب ها سست می شوند و اکستنشن کنده می شود.
- از فر یا رنگ کردن اکستنشن مژه خودداری کنید.
- برای استفاده از ریمل ، از ریمل های ضد آب استفاده نکنید و از ریمل هایی استفاده کنید که پایه اصلی آنها آب است. پایه ریمل های معمولی اغلب روغنی است و باعث تضعیف چسب مژه می شود. بهتر است ریمل را فقط به نوک مژه ها بزنید.
نکات مراقبتی برای بعد از انجام کاشت مژه
- استفاده از فرمژه بعد از اکستنشن مژه باعث شکستن و کنده شدن مژه های چسبانده شده می شود.
- ازکشیدن حوله بر روی صورت خودداری کنید و برای خشک کردن صورت حوله را روی چشم ها نمالید.
- برای خشک کردن صورت بعد از حمام از یک حوله کوچک استفاده نمایید و فقط حوله را روی چشم بگذارید و بردارید و روی صورت خود نکشید و با دست چشم تان را فشار ندهید.
- هنگام حمام می توانید از نقاب های مخصوص حمام استفاده کنید ونگذارید آب مستقیم از دوش روی مژه هایتان بریزد.
- برای خشک کردن صورت حوله را روی چشم ها نمالید فقط آرام بگذارید و بردارید.
- اگر کاشت مژه انجام داده اید ، از یک تکه اسفنج یا پنبه نرم آغشته به شیر پاک کن غیر روغنی برای پاک کردن آرایش چشم استفاده کنید و پنبه را روی مژه هایتان نمالید و دور چشم را تمیز کنید.
- اگر چشمتان دچار خارش شد با ضربه ملایم انگشت روی پلک آن را برطرف کنید، این کار سبب می شود مژه ها نریزند.
- برای جدا سازی مژه ها اکستنشن مژه را نکشید و برای جدا کردن آن ها بهتر است پیش افراد متخصص بروید و این کار را به آن ها بسپارید زیرا جداسازی اکستنشن مژه ها توسط خودتان باعث کنده شدن مژه های طبیعی می شود.
- بـرای جدا کردن اکستنشن مژه ها مواد مخصوص حل کننده وجود دارد البته نیاز به جداسازی نخواهد بود زیرا رشد مژه ها به مرور زمان اکستنشن مژه خودش می افتد .